Ombildningskonsult Stockholm

Ombilda din hyresrätt i Stockholm

Om oss

Experten på ombildningar

Vi är ett företag med stor kompetens inom fastigheter. Hos oss finns bred kunskap och stor erfarenhet inom ett stort antal områden. Fastighetsanalytiker, fastighetsmäklare, fastighetsvärderare, ekonomer, jurister – vi har gedigen bakgrund inom alla dessa områden. Vi är dessutom utsedda av Boverket att utfärda intyg angående bostadsrättsföreningars ekonomiska planer.

Vi erbjuder ett flertal kvalitativa tjänster

Vid sidan av ombildningar är våra främsta kompetenser rådgivning vid nyproduktion av BRF:er, fastighetsförvaltning och förmedling av hyresfastigheter samt bostadsrätter. Dessutom erbjuder vi olika juridiska tjänster inom fastighetsområdet. Vi har många anställda med bred kompetens och med kunskap och engagemang kan vi hjälpa kunder att nå resultatet.

Hos oss kombinerar vi styrkan och kompetensen hos de stora företaget med personligheten och servicen hos det lilla. Vi arbetar med helhetslösningar och vägleder er från start till mål i ert projekt. Flexibilitet, kvalitet och långsiktighet är alltid i fokus för oss och gör att du som kund kan räkna med ett bra resultat i slutändan.

 

Vi har heltäckande kunskaper och juridisk expertis!