Ombildningskonsult Stockholm

Ombilda din hyresrätt i Stockholm | 08-402 10 00

Om oss

RESTATE – STÖRST I SVERIGE PÅ OMBILDNINGAR

Restate är ett företag med stor kompetens inom fastigheter. Restate bildades 2012 efter en sammanslagning av bl.a. de två kända och välrenommerade bolag, Bjurfors & Thörner och Isaksson & Partners.

Hos oss finns bred kunskap och stor erfarenhet inom ett stort antal områden. Fastighetsanalytiker, fastighetsmäklare, fastighetsvärderare, ekonomer, jurister – vi har gedigen bakgrund inom alla dessa områden. Restate är dessutom utsett av Boverket att utfärda intyg angående bostadsrättsföreningars ekonomiska planer.

Vi erbjuder ett flertal kvalitativa tjänster

Vid sidan av ombildningar är våra främsta kompetenser rådgivning vid nyproduktion av BRF:er, fastighetsförvaltning och förmedling av hyresfastigheter samt bostadsrätter. Dessutom erbjuder vi olika juridiska tjänster inom fastighetsområdet. Vi har i dagsläget över 30 anställda med bred kompetens och med kunskap och engagemang kan vi hjälpa kunder att nå resultatet.

På Restate kombinerar vi styrkan och kompetensen hos de stora förtaget med personligheten och servicen hos det lilla. Vi arbetar med helhetslösningar och vägleder er från start till mål i ert projekt. Flexibilitet, kvalitet och långsiktighet är alltid i fokus för oss och gör att du som kund kan räkna med ett bra resultat i slutändan.

 

Vi har heltäckande kunskaper och juridisk expertis!